Mostar
PartlyCloudy
17°C
Sarajevo
PartlyCloudy
15°C
Hrvatska održala trening u Mostaru pred velikim brojem gledatelja
Vatreni u Mostaru
OBJAVA: Petak, 31. svibnja 2013. 19:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S. M.
Hrvatska reprezentacijaVatreni Hrvatska Stadion Dolazak DuduVatreni Hrvatska Stadion Dolazak ŠtimacHrvatska reprezentacijaVatreni Hrvatska Stadion Dolazak OlićVatreni Hrvatska Stadion Dolazak BokšićHrvatska reprezentacijaHrvatska reprezentacijaHrvatska reprezentacija
0
Hrvatska reprezentacija
Vatreni Hrvatska Stadion Dolazak Dudu
Vatreni Hrvatska Stadion Dolazak Štimac
Hrvatska reprezentacija
Vatreni Hrvatska Stadion Dolazak Olić
Vatreni Hrvatska Stadion Dolazak Bokšić
Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Kako je hrvatski izbornik Igor Štimac i obećao, reprezentacija Hrvatske održala je trening u Mostaru.

Hrvatski nogometaši stigli su na stadion pod Bijelim brijegom u petak poslijepodne, a dočekao ih je veliki broj navijača i znatiželjnika koji su se, unatoč oblačnom vremenu, u velikom broju skupili na tribinama.

Još veći broj njih, pogotovo mlađih Mostaraca, iskoristili su ovu priliku kako bi se fotografirali s igračima četvrte reprezentacije svijeta.

Pred nekoliko tisuća ljudi Vatreni su odigrali i trening susret od četrdesetak minuta. Jednu od ekipa pojačali su i dvojica juniora Zrinjskog, budući da Štimac na ovim pripremama nema sve igrače.

Nakon što je odradio trening sa svojim reprezentativcima u Mostaru, Igor Štimac svoje igrače sutra vodi u Široki Brijeg. Hrvatska će na stadionu Pecara trenirati u subotu, ali ne u 18 sati kako je najavljeno, nego u 17.

Četiri kola prije kraja kvalifikacija Hrvatska i Belgija su izjednačene na vrhu ljestvice sa po 16 bodova, Srbija je treća sa sedam bodova, a zatim slijede Wales (6), Makedonija (4) i Škotska.