Mostar
ThunderintheVicinity
22°C
Sarajevo
LightRain
12°C
Thompson, Mate Bulić, Ivan Zak, Maja Šuput, Đani Stipaničev ... za naše anđele
Humanitarni koncert
OBJAVA: Četvrtak, 1. kolovoza 2013. 18:42
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Koncert Donja Blatnica Mate Bulić
0

'Za naše anđele' naziv je humanitarnoga koncerta koji će biti upriličen ispred Crkve svetoga Franje u Donjoj Blatnici 12. kolovoza.

Kako doznajemo iz Udruge 'Susret' dio sredstava bit će doniran u dogovoru s organizatorima koncerta čitlučkoj Udruzi roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama, a građani svoje priloge mogu dati i pozivom na humanitarni broj 092 890 855. Pozivom donirate 2 KM.

Na koncertu će nastupiti: Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Ivan Zak, Maja Šuput, Đani Stipaničev, Hari Rončević, Jurica Pađen, Tiho Orlić, te klape Broćanski bećari i Kruševo! Podsjetimo, Mate Bulić je i prošlog ljeta organizirao humanitarni koncert u rodnoj Blatnici, a tada su prikupljena sredstva za uređenje prostora okolo Crkve svetoga Franje.

Svjedoci smo Matinog humanitarnog djelovovanja, a ovogodišnji koncert na kojemu će s prijateljima pjevati 'Za naše anđele' još jedan je znak kako je uvijek spreman pomoći i podržati humanitarne projekte u svome Brotnju i šire.

Glazbeni spektakl 'Za male anđele' otpočet će u ponedjeljak, 12. kolovoza u 20 i 30 sati ispred Crkve svetoga Franje u Donjoj Blatnici, a ulaznice su već u prodaji i njihova cijena je 10 KM. I Vi možete pomoći Udruzi 'Susret' i istodobno uživati u glazbi i prijateljevanju, navode organizatori.